Amsterdam

Amsterdam, Holandija

Opis destinacije

Amsterdam je grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova. Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture. Jedan od osnovnih razloga zašto milioni turista posete Amsterdam u toku godine su zlatna imena holadnskih slikara zastupljenih u bogatim kolekcijama amsterdamskih muzeja. U Amsterdamu ćete nesumnjivo pronaci sve što trazite! Holandija je zemlja lala, klompi, sira, piva, vetrenjača, dijamanata, dvoraca, zemlje tolerancije i perfekcije koja se mora videti i doživeti.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Leonardo Hotel Amsterdam City
  • NH Amsterdam Centre
  • Amsterdam Marriot Hotel
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanjaLEONARDO HOTEL AMSTERDAM CITY
Hotel je smešten  na 350 metara od Lajdsepleina a nalazi se na 5 minuta hoda od Parka Vondel. Nudi besplatan bežični internet, sobe sa kablovskom televizijom, priborom za pripremu čaja ili kafe i sopstvenim kupatilom. Doručak u hotelu je na bazi švedskog stola. Hotel je udaljen 5 minuta hoda od čuvene trgovačke zone P. K. Hofdstrat. Muzejski trg, na kome se nalaze Van Gogov muzej i Rajks muzej, udaljen je 750 metara od hotela. 

www.leonardo-hotels.com/amsterdam/leonardo-hotel-amsterdam-city-center

NH AMSTERDAM CENTRE
Hotel je udaljen na 250 metara od čuvenog Trga Lejdse i 150 metara od pozorišta Stadshauburh. Besplatan WiFi je dostupan u celom hotelu. Klimatizovane sobe imaju brodski pod, pribor za pripremu čaja/kafe, mini-bar i TV sa satelitskim kanalima. Doručak u hotelu je na bazi švedskog stola. Hotel se nalazi u muzejskoj i modnoj četvrti. U blizini objekta se nalaze restorani, barovi i pozorišta. Tramvajska stanica sa koje saobraća linija do Glavne železničke stanice u Amsterdamu nalazi se prekoputa hotela. 

www.nh-hotels.com/hotel/nh-amsterdam-centre

AMSTERDAM MARRIOT HOTEL
Hotel se nalazi  prekoputa Trga Lejdse (Leidseplein). Moderne i elegantno uređene hotelske sobe imaju prostor za sedenje i radne stolove. Svaka soba sadrži flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Doručak u hotelu je na bazi švedskog stola. Gostima su na raspolaganju sauna i teretana otvorena 24 sata dnevno. U hotelskom se sluze lokalna zanatska piva, burbon viski i kokteli.  Hotel je udaljen oko 5 minuta hoda od čuvenih odredišta poput Van Gogovog muzeja i Nacionalnog muzeja (Rijksmuseum) i Vondel parka.

www.marriott.com/en-us/hotels/amsnt-amsterdam-marriott-hotel/overview/
1. dan BEOGRAD – AMSTERDAM
Individualni check in na šalteru Air Serbie dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Predviđeno vreme poletanja u 06:35 časova (četvrtkom i nedeljom). Direktan let redovnom linijom Air Serbia za Amsterdam (JU360). Sletanje u Amsterdam u 09:10 časova .Transfer do hotela (organizovan od strane agencije ili u sopstvenoj organizaciji). Smeštaj u hotel. Noćenje.

2. - 3,4. dan AMSTERDAM
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

4, 5. dan AMSTERDAM – BEOGRAD
Napuštanje hotela do 10h. Transfer do aerodroma (organizovan od strane agencije ili u sopstvenoj organizaciji). Direktan let redovne linije Air Serbia za Beograd (JU361/365). Predviđeno vreme poletanja u 10:00 časova (nedeljom)/ 21:10 časova (sredom) . Sletanje u Beograd u 12:15 časova (nedelja)/ 23:25 09:10 časova (sreda). Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama