Annabella Diamond

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja (Alanya) se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale, jedan je od najvećih turističkih centara Sredozemne regije. Od grada Antalija i aerodroma udaljena je oko 135km. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Danas Alanja zauzima plažu dugu skoro 50km. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat, Oba, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada. Prostire se na oko 2 km dužine, na ovom potezu ne postoje privatne plaže već se servis na ovoj gradskoj plaži dodatno doplaćuje. Alanju odlikuje lepeza hotela različitih koncepta i kategorija. U Alanji možete pronaći manje gradske hotele bez sadržaja koji su uspeli da sačuvaju koncept usluge polupansion, dok je većina hotela tipa rizort, bogata sadržajima za decu, akva parkovima, luna parkovima, animacijama, ima brojne restorane i koncept usluge All Inclusive.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Annabella Diamond, porodičnog tipa, nalazi se u regiji Indžekum, na privatnoj peščanoj plaži, od aerodroma je udaljen 100 km a od centra Alanje 20 km. Manavgat se nalazi na 30 km, a od centra Avšalara je udaljen 2 km.

Sobe: U svom sastavu Annabella  Diamond ima ukupno 230 smeštajinih jedinica, od čega je 222 standardnog tipa, 7 porodičnog tipa kao i 1 King apartman. Svaka standardna soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. Sobe mogu imati pogled na kopno ili more uz doplatu.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Annabella Diamond na raspolaganju su 3 restorana, glavni u kojem se poslužuju tri glavna obroka, a la carte restoran i snack restoran u kojem se služe različite vrste užina u toku dana. Osvežavajući napici i lagani obroci služe se u 4 hotelska bara.

Sport i zabava: Hotel poseduje 3 bazena, jedan veliki spoljašnji sa tri vodena tobogana, jedan namenjen najmlađim gostima kao i jedan unutrašnji. U toku dana organizovana je animacija kao i razne igre i aktivnosti u vodi. Ljubiteljima sporta i spa usluga hotel nudi kozmetički salon sa bogatom ponudom različitih tretmana za negu lica i tela, tursko kupatilo, saunu, parno kupatilo, više vrsta masaža, stoni tenis, pikado, odbojku na plaži i fitnes centar. O zabavi najmlađih brine se stručan tim animatora u sastavu mini kluba.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj