Berjaya Beau Vallon Bay Resort

Mahe, Sejšeli

Opis destinacije

Sejšeli su arhipelag u Indijskom okeanu koji se sastoji od četiri grupe ostrva sa ukupno 100 većih ili manjih. Najveće ostrvo je Mahe, površine oko 110 km2, na kome se nalazi glavni grad Viktorija. Celo ostrvo je brdovito i odlikuje se vrlo bujnom vegetacijom zahvaljujući ekvatorijalnoj klimi, koja preko cele godine omogućava dovoljno vlage i sunca. Zahvaljujući prirodnim lepotama, ostrva predstavljaju pravi mali raj na zemlji, te su s pravom vodeća turistička destinacija u svetu. Glavni jezik je kreolski, ali se govore francuski i engleski.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na severozapadnom delu ostrva Mahe. Udaljen je 15km od aerodroma i 5km od gravnog grada Viktoria.

Plaža:
Hotel se nalazi na peščano-stenovitoj plaži u zalivu Beau Vallon.

Sobe:
Raspolaže sa 232 sobe, raspoređene u glavnoj zgradi i više hotelskih bugalova. Svaka soba ima kupatilo, klimu, TV, telefon, mini fižider, aparat za pripremu kafe i čaja, sef, fen za kosu. Standard sobe (ukupne površine oko 24m2) se nalaze u glavnoj zgradi; u prizemlju ili na prvom spratu-nemaju terasu i sef; u kupatilu je tuš, bez kade. Superior sobe (ukupne površine oko 35m2), nalaze se u glavnoj zgradi; u prizemlju-nemaju terasu, imaju kadu u kupatilu. Deluxe sobe (površine oko 36m2) se nalaze u bungalovima; imaju terasu i kadu u kupatilu.

Hotelski sadržaj:
Hotel ima recepciju (otvoren prostor), 3 restorana, 3 bara, spoljašnji i dečiji bazen, fitnes, masažu, teniski teren, 2 sale za sastanke, biznis centar, stoni tenis, bilijar, menjačnicu, servis za pranje veša, pristup internetu kod recepcije (doplata).

Način služenja obroka:
Doručak i večera su na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Ručak je na bazi menia, serviran.

Kontakt:
www.berjayahotel.com

Napomena:
Hotel okružen bujnim tropskim vrtom.
Prvi dan
Individualni check in na salteru avio kompanije na cijem letu se izdaju avio karte I let prema itinereru. Organizovani ili individualni transfer ( transfer moze biti organizovan od starne agencije po zelji putnika uz doplatu ili putnik sam moze obezbediti transfer prema svojoj zelji, osim kod pojedinih destinacija gde je transfer obavezno da bude organizovan od strane agencije) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individuale aktivnosti. Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (Organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma.

Kraj programa.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vauceru.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama