Bodrum Holiday Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Danas je Bodrum jedno od najposećenijih turističkih mesta u Turskoj, sa centrom umetničke kolonije, što se može videti po mnogobrojnim galerijama i boemskoj atmosferi. Bodrum je poznat i po noćnom životu koji traje do jutarnjih sati, a brojni restorani, barovi, noćni klubovi, kao i prodavnice otvoreni su celu noć. Bodrum je podeljen na više uvala koje su sa gradom Bodrumom povezane dolmošumia, lokalnim linijskim prevozom (kombijima) koji cirkuliše tokom celog dana. Gumbet se nalazi 2,5 km zapadno od Bodruma. Poznat je po lepim plažama i velikom broju hotela, a blizina samog grada Bodruma učinila je ovo mesto atraktivnim za turiste.Bitez je zaliv posle Gumbeta, sa tirkiznom bojom mora, mnoštvom hotela i šetalištem iznad plaže. Pored dnevnih krstarenja od uvale do uvale, turisti mogu provesti dan na grčkom ostrvu Kos, do kog postoje svakodnevni polasci brodom. Takođe mogu uživati u džip safariju ili posetiti aqua park.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

 Lokacija: Hotel Bodrum Holiday Resort se nalazi na privatnoj plaži u Bodrumu, od centra je udaljen 5 km. Prostire se na površini od 124 000 m². Od aerodroma Bodrum je udaljen 35 km. Plaža hotela Bodrum Holiday Resort se sastoji iz platforme i peščano-šljunkovitog dela.

Sobe: Hotel ima ukupno 441 sobu koje su raspoređene u glavnoj zgradi i club delu. Najveći broj predstavljaju standardne sobe, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu se služe svi pansionski obroci koji obuhvataju i kasni doručak i večeru u ponoćnim satima. Osim glavnog, postoje 3 a la carte restorana (italijanski, riblji i turski) i čak 10 barova u kojima se služe alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje. Od dodatnih sadržaja hotel nudi mini market, butik, suvenirnicu, menjačnicu i usluge lekara, frizerskog salona i babysitting – a.

Sport i zabava: Hotel Bodrum Holiday Reosort ima ukupno 6 spoljašnjih bazena, od kojih su 3 za decu. U okviru spa i wellness centra nalaze se jedan unutrašnji bazen za odrasle i jedan za decu, a gosti hotela mogu koristiti i tursko kupatilo, saunu, VIP deo sa posebnim turskim kupatilom i saunom i prostorije za opuštanje uz kozmetičke tretmane i različite vrste masaža. Za aktivnije goste u ponudi je fitnes centar. Profesionalni tim animatora je zadužen za organizaciju različitih sportskih aktivnosti kao što su stoni tenis, mini fudbal, tenis, streljaštvo, košarka, odbojka na plaži, bilijar i boćanje. Za najmlađe se organizuju razne igre i animacije u okviru mini kluba. 
1.dan   Beograd – Bodrum
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Bodrum direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan   Bodrum
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan   Bodrum – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj