Club Belcegiz Beach

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km, do je aerodrome u Bodrumu udaljen oko 220km. Nalazi se na mestu gde se sreću Egejsko i Sredozemno more, te je gradić poznat po izuzetno prijatnoj klimi i ruži vetrova te se za ovu regiju osim duge kupališne sezone vezuje i paraglajding. Ovo je jedno od najpoznatijih paraglajding destinacija Evropi. Iznad grada Fetije se nalaze ruševine koje su ostaleiza vitezova sa Rodosa. U antičko doba grad se zvao Temlesos. Grad Fetije krasi velika marina, živopisni bazari, kuće građene u etno stilu i planinski pejzaž u pozadini. Noćni život pruža brojne mogućnosti za zabavu, od orjentalnih do moderno uređenih barova. Ono što Fetije izdvaja od drugih primorskih mesta jeste duga peščana plaža, Nacionalni park Plava Laguna – Oludeniz. Ovo je jedna od najatraktivnijih i prirodno najbogatijih regija Turske. Oludeniz je zvanično najlepša plaža Mediterana, okružena padinama planinskog venca i šumom četinara. Duga je oko 3 km, a završava se sprudom koji je odvaja od otvorenog mora. Oludeniz je od centra Fetija udaljen 12 km, do grada se može stići lokalnim dolmušima. Na plažama gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Club Belcegiz Beach hotel se nalazi u Oludenizu, u neposrednoj blizini plaže, 13 km od centra Fetija i oko 60 km od aerodroma Dalaman. Dobitnik je brojnih nagrada za smeštaj a poseban značaj čini sama pozicija hotela.

Sobe: U svojoj ponudi Club Belcegiz Beach hotel ima ukupno 213 smeštajnih jedinica koje se nalaze u glavnoj i aneks zgradi (prelazi se ulica). Svaka ima kupatilo, fen, satelitsku TV, telefon, klima uređaj, mini bar i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se stadard sobe.

Hotelski sadržaj: U ponudi Club Belcegiz Beach hotela pored glavnog restorana nalaze se 2 a la carte restorana i 5 barova od kojih jedan služi lagane obroke u toku dana. Od dodatnih sadržaja hotel poseduje frizerski salon, usluge lekara, prodavnicu i menjačnicu.

Sport i zabava: Club Belcegiz Beach hotel u svom sastavu ima 2 bazena od kojih je jedan namenjen isključivo odraslima i nalazi se u aneks zgradi. Ljubiteljima spa usluga na raspolaganju su tursko kupatilo, sauna i razne vrste masaža. Ljubitelji sportskih aktivnopsti mogu se razonoditi igrajući tenis, stoni tenisa, ili košarku.  Najmlađim gostima namenjen je mini klub. Za goste je tokom dana i večeri organizovana animacija.
1.dan  Beograd – Fetije
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Dalaman direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan Fetije
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan Fetije – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj