Constance Ephelia Seychelles

Mahe, Sejšeli

Opis destinacije

Sejšeli su arhipelag u Indijskom okeanu koji se sastoji od četiri grupe ostrva sa ukupno 100 većih ili manjih. Najveće ostrvo je Mahe, površine oko 110 km2, na kome se nalazi glavni grad Viktorija. Celo ostrvo je brdovito i odlikuje se vrlo bujnom vegetacijom zahvaljujući ekvatorijalnoj klimi, koja preko cele godine omogućava dovoljno vlage i sunca. Zahvaljujući prirodnim lepotama, ostrva predstavljaju pravi mali raj na zemlji, te su s pravom vodeća turistička destinacija u svetu. Glavni jezik je kreolski, ali se govore francuski i engleski.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Hotel na zapadnoj obali ostrva Mahe, sa pogledom na Port Launay Marine National Park, na stenovitom uzvišenju iznad plaže; okružen brdima i šumom. Udaljen je 25km od aerodroma i 20km od glavnog grada Viktorija. Hotel se nalazi između dve peščane plaže, u pojedinim delovima plaža je stenovita. Svaka soba tipa Junior suite je u prizemlju, ima kupatilo, klimu, ventilator, verandu, LCD TV, DVD i CD, telefon, mini frižider, sef, fen za kosu, pristup internetu (doplata). Hotel ima 5 restorana, 5 barova, spoljašnji bazen, dečiji bazen, spa centar sa 2 spoljašnja bazena, saunu, parno kupatilo, masažu, đakuzi, fitnes, dečiji klub, igralište, teniski teren, skvoš teren, salu za sastanke, servis za pranje veša, menjačnicu. Dress code u hotelu obavezan (formalan način odevanja). Hotel okružen tropskim vrtom površine 120 hektara.
 
www.epheliaresort.constancehotels.com
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru.  Organizovani ili individualni transfer (transfer može biti organizovan od strane agencije po želji putnika uz doplatu ili putnik sam može obezbediti transfer prema svojoj želji, osim kod pojedinih destinacija gde je transfer obavezno da bude organizovan od strane agencije) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individuale aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (Organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma.  Kraj programa.
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranzmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

KT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 113/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama