Constance Ephelia Seychelles

Mahe, Sejšeli

Opis destinacije

Sejšeli su arhipelag u Indijskom okeanu koji se sastoji od četiri grupe ostrva sa ukupno 100 većih ili manjih. Najveće ostrvo je Mahe, površine oko 110 km2, na kome se nalazi glavni grad Viktorija. Celo ostrvo je brdovito i odlikuje se vrlo bujnom vegetacijom zahvaljujući ekvatorijalnoj klimi, koja preko cele godine omogućava dovoljno vlage i sunca. Zahvaljujući prirodnim lepotama, ostrva predstavljaju pravi mali raj na zemlji, te su s pravom vodeća turistička destinacija u svetu. Glavni jezik je kreolski, ali se govore francuski i engleski.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel na zapadnoj obali ostrva Mahe, sa pogledom na Port Launay Marine National Park, na stenovitom uzvišenju iznad plaže; okružen brdima i šumom. Udaljen je 25km od aerodroma i 20km od glavnog grada Viktorija.

Plaža:
Hotel se nalazi između dve peščane plaže. U pojedinim delovima plaža je stenovita.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 224 sobe i 52 vile raspoređene u više prizemnih i jednospratnih hotelskih bungalova. Svaka soba tipa Junior suite je u prizemlju, (površine oko 62m2) ima kupatilo (klizni paravan deli kupatilo od sobe, toilet-WC je odvojen), klimu, ventilator, verandu, LCD TV, DVD i CD, telefon, mini frižider, sef, fen za kosu, pristup internetu (doplata). Svaka soba tipa senior suite se nalazi u prizemlju (veranda) ili na spratu (terasa), površine oko 80m2. Svaka Beach Villa, površine oko (370m2) se nalazi u blizini plaže, ima dve prostorije i mali spoljašnji bazen.

Hotelski sadržaj:
Hotel ima 5 restorana, 5 barova, spoljašnji bazen, dečiji bazen, spa centar sa 2 spoljašnja bazena, saunu, parno kupatilo, masažu, đakuzi, fitnes, dečiji klub, igralište, teniski teren, skvoš teren, salu za sastanke, servis za pranje veša, menjačnicu. Dress code u hotelu obavezan (formalan način odevanja).

Način služenja obroka:
Doručak i večera su na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.constancehotels.com/en/hotels-resorts/seychelles/ephelia/

Napomena:
Hotel okružen tropskim vrtom površine 120 hektara.
Prvi dan
Individualni check in na salteru avio kompanije na cijem letu se izdaju avio karte I let prema itinereru. Organizovani ili individualni transfer ( transfer moze biti organizovan od starne agencije po zelji putnika uz doplatu ili putnik sam moze obezbediti transfer prema svojoj zelji, osim kod pojedinih destinacija gde je transfer obavezno da bude organizovan od strane agencije) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individuale aktivnosti. Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (Organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma.

Kraj programa.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vauceru.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama