Falkensteiner Hotel Montenegro

Bečići, Crna Gora

Opis destinacije

Bečići, turističko mesto nalazi se 3 km od Budve sa kojom je povezano šetalištem uz obalu i jedno je od najposećenijih mesta za letovanje u Crnoj Gori. Duž plaže u Bečićima se nalazi mnoštvo hotela, apartmana, barova, restorana kao i šetalište kojim se stiže do starog grada Budve.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Okružen zelenilom, elegantan hotel Falkenstainer Montenegro se nalazi na brežuljku sa kojeg se pruža pogled na pučinu Jadranskog mora. Do hotelske plaže, koja je udaljena 200 m od hotela se stiže preko nadvožnjaka. Stari grad Budva udaljen je od hotela 4 km.

Sobe: Falkenstainer Hotel Montenegro u svom sastavu ima 227 moderno opremljenih smeštajnih jedinica podeljenih u nekoliko kategorije. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, superior, deluxe sobe i sobe tipa junior suite. Sve sobe i apartmani imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj i sef

Hotelski sadržaj: U sastavu Falkenstainer Hotela Montenegro se nalazi više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju eksluzivni a la-carte restoran, snack restorana na plaži, aperitiv bar na panoramskoj terasi pored bazena. Od dodatnih sadržaja u okviru hotela se nalaze ronilački klub, casino, suvenirnica, knjižara, butik i frizerski salon.

Sport i zabava: U sastavu Falkenstainer Hotela Montenegro se nalazi spoljašnji bazen. Gostima je na raspolaganju wellness centar sa unutrašnjim bazenom, saunama, sobama za masažu i beauty centrom (tretmani lica, tela, manikir, pedikir). U toku letnje sezone organizuje se dnevni animacijski program kako za odrasle tako i za decu. Mogućnost rekreacije i sportskih aktivnosti postoji u sklopu otvorenog sportskog igrališta za košarku, odbojku i mali fudbal.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj