Fame Residence Kemer & Spa Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Kemeru na svojoj plaži, oko 1km od centra Kemera, oko 40km od centra Antalije i oko 50km od aerodroma Antalija.
Opšti podaci
Hotel ima 246 soba (220 standardnih, od čega su 2 prilagođene osobama sa posebnim potrebama i 24 porodične sobe).

Tu su još glavni restoran Gizem, 3 à la carte restorana (turski, italijanski i riblji), Gözde Pub, Cafe Fame, barovi (Lobby, Pool, Beach, Pub, Arcade) i diskoteka.

Za decu su tu dečiji bazen, mini club (04-12god), dečiji meni u glavnom restoranu i animacije.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju šljunkovitu plažu sa plavom zastavicom EU. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj
Standardna soba: balkon (imaju skoro sve sobe)/francuski balkon, centralna klima, sef, satelitska TV sa muzičkim kanalima, kupatilo sa tuš-kadom, fen, laminat, mini bar (voda i sokovi), set za čaj i kafu, ketler.

Family R.O.H. sobe se sastoje od jedne velike sobe.

Family superior se sastoji od dve sobe.

Plaća se: telefon i room service.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu Fame Style All inclusive  – samoposluživanje u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. U konceptu su i turske palačinke, topli napici, pite, sladoled, razne grickalice, sezonsko voće u raznim delovima hotela u različito vreme, užine na plaži.

Plaća se: à la carte restorani (uz doplatu 20 eura po osobi i obaveznu prethodnu rezervaciju), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, hrana i piće posle 24 h i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, parking, market, butici, foto radnja, sale za sastanke.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, bazen za decu, fitness centar, stoni tenis, pikado, dnevne i večernje animacije i programi u hotelu i na plaži, Wi-Fi internet u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: bilijar, kuglanje, geme centar, sportovi na vodi, internet kutak.

Za najmlađe
Za najmlađe goste na raspolaganju su dečiji bazen, mini club (04-12god), dečiji meni u glavnom restoranu i animacije.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, fitness centar.

Plaća se: usluge Spa i Wllness centra, masaže, tretmani za lice i telo, piling, jakuzzi.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama