Hotel Bieno Club Sunset (ex. Bone Club Sunset)

Side, Turska

Opis destinacije

Jedinstveno letovalište, smešteno na malom, ravnom, svega 300 m širokom i 800 m dugom poluostrvu. Nalazi se na samoj njegovoj ivicii sa obe strane je okruženo dubokim plavim Mediteranom. Glavne odlike ovog grada, udaljenog 75 km od Antalije, su brojne arheološke iskopine iz rimskog doba. Ova nekada mala ribarska luka je danas jedno od posećenijih letovališta u Turskoj. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala mesta Side i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže u mestu Side poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su pešcane, prekrivene zlatnim peskom. Zapadna plaža nudi brojne mogućnosti za uživanje u sportovima na vodi, kao što su skijanje na vodi i parasejling, a organizuju se i čamac ture do vrlo dobrih mesta za ronjenje i pecanje. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje letuju sa malom decom. Istocna plaža je manje prometna i manje razvijena u odnosu na zapadnu, u nekim delovima ona je kamenita, često pri ulasku u vodu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

 Lokacija:
hotel Bieno Club Sunset (ex. Bone Club Sunset) se nalazi u regiji Colakli, 11 km od centra mesta Side, oko 600 m od peščano-šljunkovite plaže (besplatan šatl bus do plaže prema hotelskom rasporedu), 55 km od aerodroma u Antaliji, 65  km od grada Antalija. Hotel ima 270 soba raspoređenih u tri zgrade koje su jedna pored druge.
 
Hotelska ponuda:
restoran, a la carte restoran (jednom u toku boravka i uz prethodnu rezervaciju), nekoliko barova, bazen za odrasle i decu, tobogan, prodavnica.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
usluge lekara, usluga čuvanja dece, servis za pranje rublja, veša, telefon, fax, internet kafe, komjuterske igre, rent a car, šoping centar, Wi-Fi internet, sportovi na vodi, bilijar, komjuterske igre, masaža.

Sportske aktivnosti:
odbojka na palži, sportovi na vodi (uz doplatu), stoni tenis, pikado, bilijar (uz doplatu).

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, minibar, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkonili terasa.

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima i terminima - doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje - izbor više jela), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima. Hrana i piće u snek baru na plaži prema hotelskim pravilima i terminima.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 17/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj