Hotel Kernos Beach

Malia, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće Grčko ostrvo, koje svoju raznovrsnu ponudu nudi onima koji odluče da svoje letovanje provedu na ovom uzbudljivom mestu. Specifično po svom geografskom položaju i jedinstvenoj topografiji, Krit ima četiri regije - Hanju, Retimno, Heraklion i Lasiti. Svaka od ovih regija nudi mnoštvo različitih sadržaja za jedan ispunjen odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Kernos Beach se nalazi na oko 300 m od peščane plaže, 2 km od mesta Malia, 35 km od grada Iraklion i 32 km od aerodroma. Hotelski kompleks sastoji se od glavne zgrade i bungalova i ima ukupno 241 sobu koje mogu biti udaljene od plaže i do 300 m.

Hotelska ponuda:
restoran, a la carte restoran, lobi sa barom, dva bazena (jedan dečiji), bar pored bazena, fitness centar, teretana, tenis, stoni tenis, mini golf, bilijar, pikado, besplatan wi-fi internet.

Sobe: 
klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, wi-fi internet, mini frižider,  kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za pun pansion.

- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 17/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj