Hotel Liberty Fabay

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz, plava laguna, zvanično najlepša i najslikanija plaža ovog dela Mediterana. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km. Blizu grada se nalaze ostaci tvrđave koju su izgradili vitezovi sa Rodosa (15. vek). Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj luksuzni hotel nalazi se 12 km od centra Fetija, udaljen je 40 km od aerodroma u Dalamanu. Hotel je otvoren  2021. godine i zauzima površinu od 50.000 m². Sastoji se od osam četvorospratnih blokova i deset dvospratnih vila.

Plaža:
Sopstvena peščano-šljunkovita plaža nalazi se ispred hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri besplatni su za goste hotela. Takođe, na plaži postoji deo samo za odrasle, +16 godina.

Sobe:
Sve sobe imaju kupatilo, klima uređaj, sef, fen, LED TV, telefon, mini bar, ketler, Wi-Fi internet, balkon.
Standard sobe su površine 30m², namenjene su za max 2+1 osobu, imaju pogled na more ili na kopno.
Standard sobe sa direktnim izlaskom na bazen, površine su 34m², nalaze se u prizemlju.
Na 3. i 4. spratu nalaze se sobe sa izlaskom na bazen, kojim su povezane stepenicama, površina je 34m².
Large sobe sa pristupom bazenu preko stepenica, površine 35m², nalaze se na drugom spratu i namenjene su za max 2+2 osobe. Postoje i large sobe sa direktnim izlazom na bazen i nalaze se u prizemlju.
Porodične sobe površine su 43m², namenjene su za 4 osobe, mogu imati pogled na more ili na kopno. U ponudi su i porodične sobe sa direktnim izlazom na bazen ili izlazom na bazen preko stepenica. Sve porodične sobe imaju dve spavaće sobe.
Swimm up vila površine je 150m², namenjena je za 6+1 osobu.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: 2 glavna restorana (od kojih jedan samo za odrasle), 2 a la carte restorana (uz doplatu), snack restoran, 9 barova, glavni bazen 1500m², relax bazen samo za odrasle, zatvoreni bazen, aqua park sa 6 tobogana, dečiji bazen, amfiteatar, teretana, animacioni programi, aerobik, diskoteka, tenis, stoni tenis, mini fudbal, kuglanje (uz doplatu), pikado, odbojka na plaži, sportovi na vodi (uz doplatu), spa centar, masaža (uz doplatu), salon lepote (uz doplatu), Wi-Fi internet (besplatno), sauna, hamam, parking, mini klub (4-12 godina), tinejdz klub  dečije igralište, dečiji meni u restoranu.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: 

www.libertyfabay.com
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama