Hotel Piril Hotel Thermal and Beauty Spa

Česme, Turska

Opis destinacije

Češme je najzapadniji primorski grad u Turskoj, smešten na obalama Egejskog mora, na samom špicu istoimenog poluostrva. Udaljen je 90 km od grada Izmir i svega 15 km od grčkog ostrva Chios, sa kojim iz grada postoji dobra feribot veza. Zbog prijatne klime tokom leta, vetra karakterističnog za ovo područje, čistog toplog mora, prelepih peščanih plaža i prirodnih lepota u okruženju, Češme se razvilo u poznato međunarodno letovalište sa velikim brojem hotela i marinom u samom centru grada, oko koje su smešteni restorani, kafići, ali ono po čemu su Češme jedinstvene, jesu brojni izvori termalne vode koji se nalaze u okruženju grada. Lekovita voda sa ovih izvora ima temperaturu do 38C i ima blagotvorno dejstvo. Svoj naziv je upravo i dobio zbog svojih termalnih izvora (u prevodu Češma znači fontana).

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Piril hotel Thermal & Beauty spa je gradski hotel koji se nalazi 500 m od marine u mestu Češme, 10 km od centra mesta Alačati, 80 km od aerodroma Izmir. Hotel ima 146 soba. Postoji hotelski šatel bus u određenim terminima do plaže Dilaila koja je udaljena oko 2,5 km od hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, dva bara, dva bazena, bazen za decu, otvreni i zatvoreni bazen sa termalnom vodom, spa centar, parno kupatilo, sauna, turski hamam, đakuzi sa termalnom vodom, masaže, stoni tenis, bilijar, igre sa kartama, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama hotela.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
a la carte restoran, sveže ceđeni sokovi, room service, sva alkoholna pića, flaširana i pića u konzervi, sva alkoholna i bezalkohona uvozna pića, masaže, nega lica i tela, salon lepote, telefon, faks, kopiranje, servis za pranje rublja, usluge doktora i medicinske sestre, usluge lečenja, čuvanje dece.

Sobe:
klima uređaj, telefon, TV, mini bar (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon/teransa osim promo soba. Promo sobe se nalaze u prizemlju i manje su kvadrature, bez pogleda, nemaju balkon/terasu. Junior soba ima spavaću sobu i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Dubleks soba ima sobu na spratu i prizemlje sa sofom na razvlačenje. Porodične sobe imaju dve spavaće sobe i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. 

Ishrana:
polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) - samoposluživanje, izbor više jela. Napomena: ukoliko u hoteli boravi manje od 50 gostiju, hotel služi obroke na osnovu menija - klasičan način posluživanja.

https://www.pirilhotel.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 17/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama