Hotel Putnik

Kopaonik, Srbija

Opis destinacije

Kopaonik je jedan od najlepših skijaških centara u ovom delu Evrope, a svakako u Srbiji najpopularniji i najveći. Kopaonik ili "Sunčana planina" ima do 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Sistemom za veštačko osnežavanje pokriveno je 97% ski staza, čime se sezona skijanja produžava, a skijaši, kako početnici tako i oni malo zahtevniji momogu biti sigurni da će tokom sezone moći da uživaju u odlično pripremljenim stazama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Napomena: standardna soba 1/2+1 ima francuski i još jedan singl ležaj. Porodica sa dvoje dece se može smestiti u ovaj tip sobe, ali samo pod uslovom da mlađe dete deli ležaj sa roditeljima. U suprotnom, bolje rezervisati family sobu gde će komoditet biti odgovarajući. 

Lokacija: Hotel Putnik je kompletno renoviran 2018 god. Nalazi se u Sunčanoj dolini, na 1650 m nadmorske visine, sa direktnim izlazom na ski stazu Sunčana doilina 1C i 15 minuta šetnje od turističkog centra Kopaonika.

Sobe: Hotel Putnik u svom sastavu ima ukupno 116 smeštajnih jedinica, 83 moderno uređene standardne sobe, 13 family soba, 6 luksuzno opremljenih apartmana i 14 superior soba u okviru superior vile hotela Putnik. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, fen, mini bar, sef, TV, telefon i Wi-Fi, bade mantil i papuče.

Hotelski sadržaj: Hotel Putnik u svom sastavu ima pansionski restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, hotel ima i a la carte restoran Stara Vila i Cafe Sunset  uz lobby bar. U sastavu hotela su dve igraoпice za decu i odrasle. Od dodatnih sadržaja, gostima su na rapolaganju kongresni ceпtar i sala za sastaпke, bioskop za decu, skijašпica i višeпamenski otvoreпi sportski tereni.  Za goste hotela orgaпizovan je povratni transfer mini busom do centra skijališta tokom radnog vremena žičara. 

Sport i zabava: U sastavu hotela Putnik nalazi se Spa centar sa unutrašnjim bazenom za odrasle, bazenom za decu i đakuzijem. Gostima je na raspolaganju i veliki izbor sauna i fitnes centar.
Hotel ima sertifikat Safe&Clean  
 

COVID 19 NAPOMENA:
Covid garancija hotel Putnik Kopaonik garantuje povraćaj uplaćenog iznosa za korišćenje usluga u hotelu Putnik Kopaonik u celosti u sledećim slučajevima:
- Potvrđeno prisustvo korona virusa kod jedne ili više osoba na koje se odnosi rezervacija smeštaja. Gost je dužan da dostavi pozitivan nalaz PCR test. Važiza domaće i strane goste.
- Zatvaranje granica za strane goste, proglašenje vandrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, za domaće i strane goste.
Hotel Putnik Kopaonik zadržava pravo da ponudi gostu da uplaćen iznos aranžmana iskoristi u periodu do 31.03.2020. 
1. dan
Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama