La Blanche Island

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Danas je Bodrum jedno od najposećenijih turističkih mesta u Turskoj, sa centrom umetničke kolonije, što se može videti po mnogobrojnim galerijama i boemskoj atmosferi. Bodrum je poznat i po noćnom životu koji traje do jutarnjih sati, a brojni restorani, barovi, noćni klubovi, kao i prodavnice otvoreni su celu noć. Bodrum je podeljen na više uvala koje su sa gradom Bodrumom povezane dolmošumia, lokalnim linijskim prevozom (kombijima) koji cirkuliše tokom celog dana. Gumbet se nalazi 2,5 km zapadno od Bodruma. Poznat je po lepim plažama i velikom broju hotela, a blizina samog grada Bodruma učinila je ovo mesto atraktivnim za turiste.Bitez je zaliv posle Gumbeta, sa tirkiznom bojom mora, mnoštvom hotela i šetalištem iznad plaže. Pored dnevnih krstarenja od uvale do uvale, turisti mogu provesti dan na grčkom ostrvu Kos, do kog postoje svakodnevni polasci brodom. Takođe mogu uživati u džip safariju ili posetiti aqua park.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel La Blanche Island nalazi se na plaži u zalivu Guvercinlik, od aerodroma je udaljen 14 km, a od centra Bodruma 25 km.

Sobe: Sve sobe hotela La Blanche Island su luksuzno dekorisane i opremljene, svaka ima kupatilo, fen,  TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe.

Hotelski sadržaj: La Blanche Island se prostire se na površini od 82000 m2 i predstavlja jedan od najvećih hotelskih kompleksa na Bodrumskom poluostrvu. U sastavu hotela su 8 restorana od kojih je 7 a la carte, 7 barova u kojima se služe lagani obroci i različite vrste pića. Od dodathih usluga I sadržaja hotel poseduje internet centar, bioskop, usluge lekara, servis za pranje i peglanje veša kao i veći broj prodavnica.

Sport i zabava: Gostima La Blanche Island hotela na raspolaganju su 3 bazena od kojih je 1 unutrašnji, Aqua park sa 12 vodenih tobogana . Spa centar u svojoj ponudi ima tursko kupatilo, saunu, đakuzi, različite vrste masaža, frizerski i kozmetički salon. Ljubiteljima sporta na raspolaganju su fitnes centar i teniski teren, a od ostalih sadržaja ima bilijar i stoni tenis. Na plaži postoji mogućnost bavljenja različitim sportovima na vodi. Najmlađima je namenjen dečiji klub sa profesionalnim timom animatora, igraonica i mini disko klub. 
1.dan   Beograd – Bodrum
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Bodrum direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan   Bodrum
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan   Bodrum – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama