Le Meridien Fishermans Cove

Mahe, Sejšeli

Opis destinacije

Sejšeli su arhipelag u Indijskom okeanu koji se sastoji od četiri grupe ostrva sa ukupno 100 većih ili manjih. Najveće ostrvo je Mahe, površine oko 110 km2, na kome se nalazi glavni grad Viktorija. Celo ostrvo je brdovito i odlikuje se vrlo bujnom vegetacijom zahvaljujući ekvatorijalnoj klimi, koja preko cele godine omogućava dovoljno vlage i sunca. Zahvaljujući prirodnim lepotama, ostrva predstavljaju pravi mali raj na zemlji, te su s pravom vodeća turistička destinacija u svetu. Glavni jezik je kreolski, ali se govore francuski i engleski.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Na severnoj strani ostrva Mahe. Udaljen je 7km od centra grada Viktorija, 20km od aerodroma.

Plaža:
Hotel se nalazi na peščano-stenovitoj plaži Beau Vallon.

Sobe:
Raspolaže sa 68 soba, raspoređenih u glavnoj zgradi i više hotelskih prizemnih bugalova sa krovovima od slame. Svaka soba ima otvoreno kupatilo (kada ili tuš i spavaći deo sobe bez pregradnog zida) sa odvojenim toaletom (WC), klimu, LCD TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider, sef, fen za kosu, aparat za pripremu kafe, pristup internetu (doplata). Superior soba je u glavnoj zgradi, površine oko 30m2, ima terasu. Deluxe soba je u bungalovima, površine oko 40m2, ima verandu od drveta. Sobe su za nepušače.

Hotelski sadržaj:
Hotel ima recepciju (otvoren prostor), 2 restorana, 2 bara, spoljašnji bazen, spa centar, fitnes, masažu, salon lepote, teniski teren, servis za pranje veša, salu za sastanke, pristup internetu (doplata). Hotel je za nepušače. Mogućnost najma peškira, kraj bazena.

Način služenja obroka:
Doručak i večera su na bazi švedskog stola, samoposluživanje.Ručak je na bazi menia, serviran.

Kontakt
https://fishermanscove-resort.com/

Napomena:
Hotel jednostavnog dizajna, okružen bujnim tropskim vrtom. U izgradnji hotela je korišćen drveni dekor, sa krovovima od slame. 
Prvi dan
Individualni check in na salteru avio kompanije na cijem letu se izdaju avio karte I let prema itinereru. Organizovani ili individualni transfer ( transfer moze biti organizovan od starne agencije po zelji putnika uz doplatu ili putnik sam moze obezbediti transfer prema svojoj zelji, osim kod pojedinih destinacija gde je transfer obavezno da bude organizovan od strane agencije) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individuale aktivnosti. Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (Organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma.

Kraj programa.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vauceru.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama