Love Apartment

Rovinj, Hrvatska

Opis destinacije

Rovinj smatraju jednim od najlepših gradova na istarskoj obali. Smešten je na zapadnoj obali Istre, između mesta Poreč i Pula. Nekada malo ribarsko naselje i ribarska luka, preraslo je u modernu turističku destinaciju. Počeci razvoja turizma u Rovinju vezuju se za 1888. godinu kada je otvoreno lečilište Maria Theresia, dok su temelji razvoja modernog turizma postavljeni početkom XX veka. Veoma povoljni klimatski uslovi kao i izgradnja svih dodatnih turističkih sadržaja učinili su Rovinj jednom od omiljenih destinacija kako porodicama sa decom tako i mlađoj generaciji gostiju. U tom smislu Rovinj nudi sve sadržaje, od bogate gastronomske ponude, preko noćnih zabavnih sadržaja, do izleta brodovima u Limski kanal. U Rovinju se nalazi i jedan od najlepših parkova prirode - Zlatni Rt, geološki park Monfiorenzo, a u samom gradu je i stogodišnji akvarijum. Rovinjskom arhipelagu pripada 22 ostrva od kojih su najistaknutija ostrva Svetog Andreja i Svete Katarine koji su taksi brodićima povezani sa rovinjskom obalom. Stari deo grada Rovinj nalazi se na poluostrvu kojim dominira toranj crkve Svete Eufemije, koja je i pravi primer barokne arhitekture u Istri. Veliki broj vrhunskih restorana i barova, uz obalu kao i unutar starog grada, uske šarene uličice pune prodavnica, odlični hoteli, prelepa priroda, kristalno čisto more, samo su neki od razloga zbog kojih je Rovinj našim tristima omiljeno letovalište u Istri.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Studio apartman LOVE smešten je u starom gradu, u glavnoj ulici Carera, 50 m od marine. Autobuska stanica Rovinj je udaljena svega 200 m, a aerodrom Pula oko 40 km. Objekat je potpuno renoviran. Na svega 200 m od objekta se nalazi polazište malih brodića kojima se može stići do plaža na obližnjim ostrvcima – Sveta Katarina i Crveni otok, a u neposrednoj blizini su i druge popularne plaže – Amarin, Valdaliso, Portizon Biondi, Baluota, Lone, Zlatni rt...Turistička agencija Odeon World Travel preporučuje ovaj objekat za boravak u dvoje.

Studio: Studio se nalazi na prvom spratu i površine je 36m², predviđen je za maksimalno 4 osobe. U svom sastavu ima spavaći deo sa bračnim ležajem i sofom na razvlačenje, operemljenu kuhinju (kuvalo, toster, mikrotalasna, posuđe, mašina za pranje posuđa, ploča za kuvanje, frižider), kupatilo sa fenom i peškirima. Studio je opremljen i smart TV-om, klima uređajem, sefom, sušilicom za veš, priborom za peglanje. Gostima je dostupan i besplatan wi fi internet.

Sport i zabava: Zahvaljujući lokaciji, gostima apartmana su na raspolaganju brojne prodavnice, restorani, kafići, barovi, poslastičarnice. Ljubitelji sporta, osim u vožnji bicikla, mogu da uživaju u različitim vrstama sportova na vodi, na obližnjim plažama.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj