Medina Solaria and Thalasso

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
Lokacija
Hotel Medina Solaria & Thalassa se nalazi se u mestu Yasmine Hammamet. Udaljen oko 10km km od centra Hamameta, oko 97km od aerodroma u Monastiru, oko 70km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Hotel nudi luksuzan smeštaj i privatnu plažu. Pored moderno uređenih soba, gostima su na raspolaganju bazeni, razne dnevne i večernje animacije i aktivnosti, sportovi na vodi i spa centar.

Za decu tu je kids club (4-12) i animacije.

Plaža
Hotel Medina Solaria & Thalassa poseduje svoju peskovitu plažu, od koje ga deli ulica. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

Smeštaj
Sve sobe u hotelu poseduju balkon, SAT TV, klima uređaj.

Standardna soba je veličine 20m², sa pogledom na bazen, vrt ili more.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak, ručak i večera, užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je na raspolaganju Lobby bar, Snack bar, Aqua Bar, kao i a’ la carte restoran.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ostali sadržaji
Prodavnice, suvenir shop, rent- a- car, salon za negu lepote.

Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni, fitness centar, aerobic, streličarstvo, fudbal, bilijar, teniski tereni, golf, odbojka na plaži.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: sauna, masaže, tretmani za negu lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Video

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj