Melas Lara Hotel

Antalija, Turska

Opis destinacije

Antalija, jedna od najstarijih turističkih regija u Turskoj, „obećano je mesto“ od pamtiveka. Od nekadašnje Ateleie, prkoseći uticajima brojnih civilizacija, izrasla je u prestižnu evropsku turističku destinaciju. Oko 300 sunčanih dana i izuzetno blaga klima čine je magnetno privlačnom. Lepote Antalije su i danas vidljivi tragovi brojnih civilizacija, kao i veličanstveno susretanje prošlog i ovovremenskog. U starom delu grada su uske krivudave ulice sa starim kućama koje se naslanjaju na zidine drevne tvrđave. Novi delovi Antalije nalik su savremenim evropskim gradovima...Tu su naravno i brojni hoteli različitih kategorija i s ponudom koja garantuje uživanje i najprobirljivijim gostima. Svi su uglavnom izvan grada i nadomak prelepih plaža...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se na nalazi na Lari, udaljen je od aerodroma 12 km a od centra Antalije 20 km. Otvoren je 2009. a poslednji put je renoviran 2015. godine. Prostire se na površini od 15.000 m2.

Plaža:
Privatna peščana plaža na kojoj su ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži besplatni za goste hotela. Zamena peškira se naplaćuje.

Sobe:
Hotel čini glavna 12-ospratna zgrada u kojoj je raspoređeno 270 standradnih soba (max 3 osobe, 24 m2), 10 ekonomičnih soba (max 3 osobe, 22 m2), 39 family soba (2 sobe odvojene vratima, max 4 osobe, 45 m2). Sve sobe imaju centralni klima uređaj, sef (besplatno), TV, WiFi (besplatno), telefon, mini bar (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 3 a la carte restorana (azijski, turski i riblji-plaćaju se), 4 bara, zatvoreni bazen, spoljašnji bazen, 3 vodena tobogana, 2 sale za konferencije, WiFi na celoj teritoriji hotela, fitnes i SPA centar (sauna i tursko kupatilo-besplatno), teretana, dnevne i večernje animacije, diskoteka, sportski tereni za tenis, skvoš, mini golf, mali fudbal, badminton, boćanje, odbojku na plaži, stoni tenis, pikado, dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: bilijar, motorni sportovi na vodi, masaže, solarijum, usluge doktora i dadilje, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:
www.melashotels.com
Tel: +90 242 352 33 66

Napomena:
Peščana plaža, vrlo dobra usluga i veliki broj sadržaja su dovoljna preporuka za izbor ovog hotela.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama