null
nullnull

Kontakt

062 89 30 239

062 812 61 60

062 89 30 239

062 89 30 239

astra.travel.vrsac@gmail.com

Vuka Karadžića 17, 26300 Vršac

Portugalska tura

Portugal - više destinacija

4.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Portugal
više destinacija

Ukupno nocenja

6

Ukupno dana

7
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
PORTUGALSKA TURA 
PORTO – KOIMBRA – BATALJA – 
LISABON – NAZARE – SINTRA – KABO DA ROKA – KAŠKAIŠ  
7 dana (6 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelima kategorije 3*i 4*) – avionom i autobusom 
Polazak: 30. april (povratak 06. maj 2024) 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI: 1190 evra  
Doplata za jednokrevetnu sobu je 255 evra. 

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: aerodromske takse (oko 101 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje  se plaćaju u dinarima u poslovnicama Filip Travela ili u poslovnicama ovlašćenih subagenata), avionski prevoz na relaciji Beograd – Minhen – Porto – Lisabon – Frankfurt – Beograd (prevoznik Lufthansa), smeštaj u hotelima kategorije tri i četiri zvezdice u dvokrevetnim sobama (1  noćenje sa doručkom u Portu, 1 noćenje sa doručkom u Kombri I 4 noćenja sa doručkom u Lisabonu), transferi autobusom od aerodroma  do hotela i od hotela do aerodroma, obilasci i ulaznice za lokalitete prema programu, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja. 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: ulaznice na lokalitetima i posete koje nisu navedene u programu kao uključene, gradska taksa u  Portu I Lisabonu 2 evra po osobi i noći I 1 evro po osobi i noći u Koimbri - plaća se na recepciji hotela, međunarodno zdravstveno putno  osiguranj

FAKULTATIVNI IZLETI 
- Celodnevni fakultativni izlet autobusom “Sintra”. Cena: 75 evra. U cenu je uključen bus prevoz, usluge vodiča, ulaznica u Nacionalnu  palatu Sintre. 
- Fakultativni odlazak na večeru u tipični restoran sa fado programom. Cena: 75 evra. U cenu je uključen transfer do restorana i večera.  
- Celodnevni fakultativni izlet autobusom “Evora”. Cena: 95 evra. U cenu je uključen bus prevoz, usluge vodiča, ulaznica za kapelu i  degustaciju vina u vinskoj kući. 

Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Lisabonu, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 20 prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene.