Rixos Premium Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Danas je Bodrum jedno od najposećenijih turističkih mesta u Turskoj, sa centrom umetničke kolonije, što se može videti po mnogobrojnim galerijama i boemskoj atmosferi. Bodrum je poznat i po noćnom životu koji traje do jutarnjih sati, a brojni restorani, barovi, noćni klubovi, kao i prodavnice otvoreni su celu noć. Bodrum je podeljen na više uvala koje su sa gradom Bodrumom povezane dolmošumia, lokalnim linijskim prevozom (kombijima) koji cirkuliše tokom celog dana. Gumbet se nalazi 2,5 km zapadno od Bodruma. Poznat je po lepim plažama i velikom broju hotela, a blizina samog grada Bodruma učinila je ovo mesto atraktivnim za turiste.Bitez je zaliv posle Gumbeta, sa tirkiznom bojom mora, mnoštvom hotela i šetalištem iznad plaže. Pored dnevnih krstarenja od uvale do uvale, turisti mogu provesti dan na grčkom ostrvu Kos, do kog postoje svakodnevni polasci brodom. Takođe mogu uživati u džip safariju ili posetiti aqua park.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Rixos Premium Bodrum je luksuzni hotel koji se nalazi samom ulazu u zaliv Torba, 2 km od mesta Guverčinluk. Okružen borovom šumom, smešten je na samoj plaži. Od centra Bodruma udaljen je 10 km, a od aerodroma Bodrum 27 km. Specifičan je po svom ostrvu i jedan je od najluksuznijih hotela u ovoj regiji.

Sobe: U svojoj ponudi Rixos Premium Bodrum ima 354 smeštajne jedinice, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon, ketler za čaj i kafu i internet. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se deluxe, premium i porodične sobe.

Hotelski sadržaj: Hotel Rixos Premium Bodrum u svojoj ponudi ima 4 restorana od kojih su 3 a la carte sa ponudom specijaliteta azijske, nacionalne i riblje kuhinje. Osim restorana gosti mogu da koriste usluge u 7 različitih barova gde se služe različite vrste napitaka, užina i poslastica. Od dodatnih sadržaja hotel ima servis pranja i peglanja veša, usluge lekara na poziv, frizerski salon, usluge fotografa, wi fi internet konekciju i menjačnicu.
 
Sport i zabava: U svom sastavu hotel Rixos Premium Bodrum ima unutrašnji bazen i 2 spoljašnja bazena. Spa centar može da odgovori na želje nazahtevnijih gostiju, raspolaže sa turskim kupatilom, đakuzijem, saunom, fitnes centrom. Od ostalih sadržaja u ponudi su različite vrste balinežanskih, tajlandskih masaža, terapija vulkanskim kamenjem i mnogi kozmetički tretmani. Najmlađim gostima hotel pristupa sa posebnom pažnjom pa su tako u ponudi restorani, igraonice, dečija teretana, bioskop i bazeni. Od sportskih sadržaja hotel u ponudi ima terene za košarku, odbojku, tenis a dostupni su i časovi joge, plesa, akvabik, pilates i mnogobrojni sportovi na vodi. Nedaleko od hotela nalazi se golf teren sa 18 rupa koji gosti hotela mogu koristiti uz pojedine pogodnosti.
1.dan   Beograd – Bodrum
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Bodrum direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan   Bodrum
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan   Bodrum – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama