Sheraton Maldives Full Moon Resort

Atol Male, Maldivi

Opis destinacije

Republika Maldivi nalazi se u Indijskom Okeanu, udaljeni su oko 700 km od obale Šri Lanke i nekih 300 km od obala Indije. Sastoje se od oko 1.200 manjih i vecih ostrva od kojih je samo oko 200 ostrva naseljeno. Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Glavni i najveci grad Republike je Male sa preko sto hiljada stanovnika i nalazi se na severnom obodu Atola Male, tacnije na Kaafu Atolu. Toplo i cisto more uz predivne plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlicne uslove za nezaboravan odmor. Svako ostrvo predstavlja posebnu pricu i sve je podredeno uživanju svih vaših cula.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Položaj:
U jugoistočnom delu Severnog Male atola leži oko 800m dugo i 300m široko ostrvo Furanafushi sa lepim belim peskom i bujnom vegetacijom. Aerodrom Male je oko 15min vožnje brzim brodom.
Hotel: Lepo uređen resort nudi komfor na visokom nivou. Modernom arhitekturom i pažljivo odabranim bojama odlično uklopljen u prirodni ambijent ostrva. U cilju zaštite od erozije izgrađeni su lukobrani koji brane ostrvo od talasa. Hotel u ponudi ima 4 restorana: glavni restoran „Feast“ (na bazi švedskog stola), Grill restoran “Sea Salt”, “Baan Thai“, sa tajlandskim jelima, kao i a-la-carte restoran „Sand Coast Cafe“, sa ponudom internacionalnih jela i pogledom na Indijski okean. Ostali sadržaj hotela čine 3 bara, bazen sa odeljkom za decu, juvelirnica, radnja, biblioteka, besplatni pristup internetu u lobiju hotela.

Sobe: 176
Deluxe: oko 52 m² (28), u dvospratnim bungalovima sa po 4 stambene jedinice, elegantno i moderno uređene, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, Wi-Fi, sef, balkon ili terasa sa delimičnim pogledom na more.
Beachfront Deluxe: oko 52 m² (16), kao Deluxe, direktno na plaži.
Island Cottage: oko 76 m² (30), kao Deluxe, odvojen bungalov, sa poluotvorenim kupatilom sa kadom, odvojeni spoljašnji tuš, terasa i pogled na tropski vrt.

Ishrana:
Bogati švedski sto za doručak, uz polupansion dodatno uveče švedski sto u restoranu Feast. Uz pun pansion dodatno podnevni meni u Sand Coast, kao i uveče švedski sto ili u restoranu Feast. Uz polupansion Plus i pun pansion Plus dodatno pivo i vino uz obroke. Uz All inclusive dodatno u podne i uveče Dine Around odn. sva označena jela u svim restoranima uračunato.

Sport & Fitness:
Uračunato: fitnes, fitness, fitness kursevi, tenis, stoni tenis, kanu. Uz doplatu: joga, različiti sportovi na vodi kao skijanje na vodi, surfovanje, jedrenje.

Deluxe/doručak

01.11.-25.12.  274 €
26.12.-05.01.  470 €
06.01.-30.04.  259€
01.05.-31.10.  248€

www.marriott.com/hotels/travel/mlesi-sheraton-maldives-full-moon-resort-and-spa/
 
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru. Organizovani transfer brzim brodom ili hidroavionom (u zavisnosti od udaljenosti hotela od aerodroma) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer od hotela do aerodroma. Kraj programa.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vaučeru.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama