Tomato Beach Hotel

Megali Amos, Skiatos

Opis destinacije

Prirodne lepote dopunjene vrhunskim hotelima, brojnim restoranima, kafićima, barovima, noćnim klubovima i diskotekama čine ga privlačnim za sve brojniju turističku klijentelu. Ono što ga čini jedinstvenim jeste podatak da uz dva slatkovodna jezera ima i veliki broj izvora slatke vode. Na ostrvu živi nešto više od 6.000 stanovnika. Čak 80 odsto su meštani istoimenog glavnog grada, Skijatosa. Ostatak urbanog dela ostrva čini nekoliko turističkih naselja poput Kukunariesa, Trulosa, Kanapice... Kap rose na tirkizu je samo jedan od iskrenih doživljaja ovog malog šumovitog ostrva iz arhipelaga Severni Sporadi čije je bogatstvo prirodnih lepota nemerljivo. Uostalom više nego dobro je znano da peščane, šljunkovite i stenovite plaže, okružene borovom šumom i maslinjacima, svrstavaju Skiatos među najatraktivnija ostrva Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi na 40 m od jedne od najpopularnijih plaža na ostrvu Megali Amos. Od glavnog grada je udaljen 1 km, a od međunarodnog aerodroma 2 km. U neposrednoj blizini hotela se nalazi autobuska stanica sa koje saobraća lokalni autobus do svih popularnih plaža na ostrvu.

Plaža: Megali Amos (veliki pesak), je prva u nizu na koju se stiže izlazeći iz grada Skijatos i smatra se gradskom plažom jer se na nju može stići i laganom šetnjom. Megali Amos je uzana plaža sa mešavinom šljunka i peska uz mnoštvo ležaljki i suncobrana.

Hotelski sadržaj: Hotel se nalazi okružen lepo uređenim vrtom kome poseban šarm daje mediteranska vegetacija. Besplatan bežični internet je dostupan gostima u celom objektu. U hotelu se nalazi restoran i kefeterija.

Sobe: Sve sobe imaju oko 20 m2. Standardne sobe i suite sobe imaju pogled na baštu, dok superior sobe imaju pogled na more. Sve sobe su opremljene klimom, mini frižiderom i TV-om. U sklopu svake sobe se nalazi kupatilo i balkon.

Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni)

Kontakt: www.skiathoshoteltomato.gr
1. dan BEOGRAD - SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SKIJATOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama